TV8 ekranlarının sevilen yarışma Masterchef All Star yarışmasının 2023-2004 yılı sezonunda ortaya koyduğu kreatif tabaklarla dikkat çeken yarışmacı Esra Tokelli birinci oldu.

Büyülü final gecesi dün akşam canlı yayınla ekranlara getirildi. Yarışmacılar sona doğru imza tabakları öncesinde Türk ve ulusal mutfak menüsünden iki yemek hazırlamak için hünerlerini sergiledi.

Somer sef, Danilo şef ve Mehmet şef’in yer aldığı stüdyoda hazırlanan imza tabakları görüntüsü ile nefes kesti. İmza tabağını tadım için şefe sunan Esra 22,5 puanla rakibi Tahsin’İn önüne geçti.

Nefes Kesen Mücadele Canlı Canlı Yayınlandı!

İkinci etap sonuçları da canlı yayında paylaşıldı. Her iki etapta terler döken yarışmacılardan Esra 44,5 puan alarak iki puan farkla Tahsin’in önüne geçti. Üçüncü oyun sonunda aradaki fark azaldı. Esra 67,5 puanken Tahsin 66,5 puandı.

Çağatay Ulusoy'dan Rekor Anlaşma! Bölüm Başına Dudak Uçuklatan Ücret! Çağatay Ulusoy'dan Rekor Anlaşma! Bölüm Başına Dudak Uçuklatan Ücret!

Ne olduysa o andan sonra yaşandı. Final gecesine yakışan bir gecenin sonunda puanların açıklanacağı sırada Tahsin baygınlık geçirdi. Şefler ve yarışmacılar yardım için koştu ilk müdahele sağlık ekiplerinden geldi.

Tahsin Bayıldı!

Tahsin yaşadığı bu talihsizliği “Açlık vardı heyecan adrenalin yükselmesi tam da karar anı izleyenler kusura bakmasın” diyerek yanıtladı. Finalde en çok puanı alan isim Esra Tokelli oldu. Masterchef 2023 birincisi Esra Tokelli’yi diğer arkadaşları da tebrik etti.

“Bu Kupa Benim Gibi Evinin Mutfağından Çıkıp Gelen Kadınlar için…”

Tokelli o anlarda bu inanılmaz bir duygu, diyerek kadroya alındığından beri verdiği üstün mücadeleden bahsetti ve ekledi: “Barbaros ve Serhat’a teşekkür ediyorum. En başından beri benden desteklerini esirgemediler.”

Editör: Haber Merkezi 1