Yeni yılın  güzellik sloganı: "İddialı ol veya eve git". 2024 yılı, güzellik dünyasında yeni bir sezonun başladığına işaret ediyor. Soft ve dikkat çeken 2024 yılı makyaj trendleri tüm kadınları arada bırakıyor.

Sosyal medya günümüzde makyaj trendlerini belirliyor. Klasik makyaj görünümünü bir kenara bırakarak, yeni yılın öne çıkan makyaj trendlerinin detayı haberimizde…

90’ların nostaljik dönüşüyle; grafik eyelinerlar, masumiyeti ön plana çıkaran bebeksi allıklar ve birbirinden iddialı renk cümbüşleriyle yeni yılın makyaj modasını oluşturuyor. Doğallıkla abartının benzersiz uyumuyla 80’lerin gösterişli makyaj anlayışından geri adım atarak, hem sade hem de dramatik moda bir araya geliyor.

2024 YILI MAKYAJ TRENDLERİ:

Hiç bir Türkün yaşamadığı Türk Köyü Hiç bir Türkün yaşamadığı Türk Köyü

Tüm bu göz kamaştırıcı ayrıntılar, kahverengi ve nude dudak renkleriyle bir araya gelerek, abartılı kirpiklerle birleşiyor. Bunun yanı sıra, daha doğal bir etki oluşturmak isteyenler için mavi göz kalemleri ve nude dudak renkleriyle yapılan makyajlar, dönemin estetik anlayışını harika bir şekilde yansıtıyor.

MASUM PEMBE YANAKLAR

Yeni yılda  "strawberry girl" terimini birçok kez kullanıldı. Yanakların al al olacağı bu makyaj, gelecek yılda da hayatın merkezinde olacak. Çilek kız makyajı, pembe ve kırmızı tonlarının ağırlıklı olduğu özellikle yanaklar ve dudakların ön plana çıktığı makyaj trendiydi.

Editör: Mihrimah Nefise Durdağ