Can Tv youtube kanalında canlı yayın ile SMA hastası Nilperi bebek için yardım kampanyası düzenlendi. Fatma Şahin ve M. Furkan Adıgüzel'in sunumuyla gerçekleşen programda Nilperi'nin anne ve babası yer alırken, Erzincan'ın önemli isimleri de konuk olarak desteklerini açıkladı.

Düzenlenen canlı yayına, AK Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanı Av. Rahşan Külünk, Radyo Tek Yönetim Kurulu Başkanı Recep Çetin, Gazeteci – Yazar Hüseyin Aslan, Hünerli Eller Kadın Kooperatifi Başkanı Safüre Atasoy, Barbaros Mahallesi Muhtarı İntizar Bayram konuk oldu.

Birçok hayırsever vatandaş ve siyasiler ise destek mesajları vererek Nilperi'ye umut oldular.

28. Dönem AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci 24 Bin TL bağışta bulundu. Yayına katılan bir hayırsever vatandaş ise 500 TL değerinde bağış yaptı.

Dikkat! Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'nin kapsamı genişletildi Dikkat! Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'nin kapsamı genişletildi

Bağış yapan diğer vatandaşlarımız ise sembolik olarak belirtilen peri kızlarını bağışladığını Youtube hesabından duyurdu. Peri kızının değeri 20 TL olarak belirlenmişti.

Programa telefon ile katılan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, SMA hastaları için önümüzde ki haftalarda komisyon toplanacağını bildirdi. Yurt dışından tedarik edilmesi ilacın sonucuna göre komisyon kararını olacağını ve yakından takip edeceğini bildirdi. Haber: M. Furkan Adıgüzel

Editör: Haber Merkezi