Erzincan Valisi Mehmet Makas, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi dolayısıyla öğrencilerin karnelerini verdi.

Erzincan Demirkent İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen karne törenine Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, Erzincan İl Milli Eğitim Müdür V. Murat Demir ve davetliler katıldı.

İlk olarak sınıfları ziyaret eden Vali Makas ve beraberindeki protokol mensupları, öğrencilerin karnelerini ve başarı belgelerini vererek, karne sevinçlerine ortak oldular.

Eylem Tok’un mahkemeye yazdığı mektup ortaya çıktı: Dil okulu için ABD'ye gittik Eylem Tok’un mahkemeye yazdığı mektup ortaya çıktı: Dil okulu için ABD'ye gittik

Makas, öğrencilere iyi tatiller dileklerinde bulunarak; "Bugün ilimiz genelinde 45 bin 166 öğrencimiz karnelerini aldı. Öğretmenlerimize öğrencilerimize ve her türlü fedakarlığı yapan ailelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bugün karnelerini alan öğrencilerimiz vesilesiyle ülkemizin daha da yükselişini hep beraber göreceğiz. İnanıyor ve güveniyoruz ki ileride Türkiye'yi lider ülke yapacak nesil bu arkadaşlarımız, bu kardeşlerimiz, bu evlatlarımızdır.' dedi.

Daha sonra okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre görüşen Sayın Valimiz ve beraberindeki protokol mensupları, ülkemizin aydınlık yarınları, en kıymetli varlıklarımız olan sevgili çocuklarımızın en güzel şekilde yetişmesi için gösterdikleri gayretlerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ettiler. Haber: M. Furkan Adıgüzel

Editör: Haber Merkezi